Geen categorie

In Memoriam

Cees Theunissen

Cees Theunissen was pas enkele jaren lid van onze kring. Tijdens een van zijn eerste kringavonden heeft hij de andere Lotussen laten kennis maken met vuurspuwen. Dat was een van de manieren waarop Cees meteen al een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten. Op oefenavonden was hij bezig om de mooiste wonden te creëren, ook met zijn kleinkinderen was hij regelmatig fanatiek aan het oefenen. Cees was rustig maar punctueel en wilde graag ingezet worden bij aanvragen en EHBO examens. 

We zullen zijn aanwezigheid missen…

Cees mocht slechts 64 jaar oud worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s