behandelde onderwerpen kringavond

Hartfalen verschillen M/V

2018 was onze maandelijkse kring avond, de opkomst was groot.

Gastspreker was Harald Speek, SEH-verpleegkundige. Hij vertelde over de verschillen in klachten van een hartinfarct tussen mannen en vrouwen. Met behulp van een beamer vlogen de ECG-tjes  en medische termen ons om de oren. Ook vertelde hij hoe belangrijk het ABCD protocol is en kregen we uitleg over de trauma-kamer in het ziekenhuis. Doordat dit regelmatig onderbroken werd door voorbeelden uit de praktijk, vloog voor mij de avond voorbij, het was erg leerzaam. 

Coby Gal-Wijnen

Een gedachte over “Hartfalen verschillen M/V”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s